Penzioneri protiv ukidanja autobuske linije Jugotransa- Prikupljanje potpisa u toku

Opštinska organizacija penzionera rada opštine Doljevac, sa sedištem u Malošištu, uputila je apel svim penzionerima i građanima naše opštine da se pridruže naporima za rešavanje problema u vezi sa prevozom „Jugostrans“ iz Leskovca. Predsednik ove organizacije, Ljubiša Pejčić Bube, ističe da će autobuska linija Niš-Leskovac biti ukinuta od 1. jula, što će značajno otežati kretanje penzionera i drugih građana.

„Krenuli smo sa sakupljanjem potpisa kako bismo rešili problem prevoza jer nam Jugostrans daje popuste na karte. Većina penzionera spada u kategoriju sa najmanjim primanjima, i nećemo imati sredstava da plaćamo karte drugim prevoznicima koji nam ne odobravaju popuste,“ objašnjava Pejčić.

U svom apelu, Pejčić poziva i lokalne vlasti da se aktivno uključe u rešavanje ovog problema. On je nedavno pisao i predsedniku opštine Doljevac, Goranu Ljubiću, ističući hitnost situacije i potrebu za zajedničkim naporima kako bi se iznašlo rešenje koje će omogućiti penzionerima i drugim građanima Doljevca pristupačan prevoz.

„Ovo nije samo problem penzionera, već svih građana naše opštine koji se oslanjaju na ovu liniju za svoje svakodnevne potrebe,“ dodaje Pejčić, naglašavajući važnost solidarne podrške svih građana u ovom trenutku.

Organizacija penzionera poziva sve zainteresovane da potpišu peticiju i tako doprinesu očuvanju ove važne autobuske linije, nadajući se da će zajedničkim naporima uspeti da spreče njeno ukidanje i obezbede pristupačan prevoz za sve.

Svi zainteresovani koji žele da podrže ovu peticiju mogu se javiti Ljubiši Pejčiću na broj 061/175-26-84

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *