Opštinska organizacija invalida rada iz Malošišta počinje podelu prehrambenih paketa svojim članovima

Opštinska organizacija invalida rada penzionera opštine Doljevac  sa sedištem u Malošištu počeće će  podelu prehrambenih paketa.

Kako kaže predsednik ovog udruženja Ljubiša Pejčić članovi ovog udruženja pakete pomoći mogu preuzeti kod njega ili pozivom na broj 061/175-26-84 ili 018/4815-320 da se informišu oko preuzimanja.

  • Organizacija invalida rada opštine Doljevac sa sedištem u Malošištu je pripremila prehrambene pakete za naše članove i mi se kao organizacija  trudimo da na svaki način pomognemo našim članovima – dodaje Pejčić.

Kako je istakao novac je obezbeđen za kupovinu  od članarine, a u paketu biće jestivo ulje, kafa i šećer.

Ljubiša Pejčić dodaje da je  bitan i društveni život članova Organizacije invalida rada Malošište, pa tako se trudi da svakog meseca, po simboličnoj ceni, organizuje jednodnevne izlete širom naše zemlje.

  • Ponosan sam što je odziv za jednodnevne jako dobar i iz tog razloga su dobro osmišljeni, zabavni i edukativni. Ovi izleti imaju poseban popust  za naše članove, a mogu da povedu i unuke, supružnike, prijatelje…- dodaje Pejčić.

Na kraju ističe da za sva pitanja i članstvo u ovoj organizaciji zainteresovani mogu da se jave putem telefona 061/17-52-684.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *