Miholjski susreti sela u Malošištu: Uspeh šahovske ekipe Udruženja invalida Doljevac

Sinoć su u Malošištu održani tradicionalni Miholjski susreti sela, manifestacija koja je donela bogat zabavni program prepun pesme i  igre  za sve učesnike i posetioce. Pored kulturno-umetničkog dela, posebno je bilo zanimljivo i takmičenje u šahu, gde su se okušale ekipe iz više sela i udruženja.

Prvo mesto osvojio je Šahovski klub Koprijan, drugo MZ Malošište, dok je treće mesto pripalo Udruženju invalida “Živeti uspravno”. Ovaj uspeh ima poseban značaj za članove doljevačkog udruženja, jer je još jedan korak ka većoj inkluziji i podršci osobama sa invaliditetom u sportskim i društvenim aktivnostima.

Dragana Božić, predstavnica udruženja “Živeti uspravno”, izrazila je svoje zadovoljstvo postignutim rezultatom, naglašavajući da je ovo postignuće simbol dodatne podrške i ohrabrenja za sve članove udruženja. “Ovaj plasman predstavlja veliki podstrek i pokazuje da su naši članovi sposobni da se uspešno nose sa svakim izazovom, kako na šahovskoj tabli, tako i u svakodnevnom životu,” istakla je Božić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *