Dečja nedelja u OŠ „Vuk Karadžić“ Pukovac: Poruke ljubavi, tolerancije i podrške

U organizaciji Vršnjačkog tima i Učeničkog parlamenta izdvojenog odeljenja OŠ „Vuk Karadžić“ u Pukovcu, protekla nedelja bila je ispunjena raznovrsnim aktivnostima, a svaki dan je bio obojen posebnom temom.

U ponedeljak je organizovano druženje sa kućnim ljubimcima, gde su učenici imali priliku da pokažu svoje ljubimce i razgovaraju o važnosti brige o životinjama.

U utorak je održan sportski dan, tokom kojeg su deca učestvovala u različitim sportskim aktivnostima, promovišući zdrav način života.

Sreda je bila posvećena akciji „Jabuka za jedan osmeh“, gde su učenici delili jabuke prolaznicima u znak dobrote i podrške.

Četvrtak je obeležen Međunarodnim danom mentalnog zdravlja, gde su učenici ispisivali poruke podrške i ohrabrenja u školskom dvorištu, podsećajući na važnost brige o mentalnom zdravlju.

Nedelja aktivnosti je završena u petak, kada su članovi Vršnjačkog tima i Učeničkog parlamenta pisali poruke ljubavi i tolerancije i delili ih svojim drugovima i nastavnicima, šireći poruku zajedništva i razumevanja.

Ove aktivnosti su deo kontinuiranih napora škole da promoviše međusobnu podršku i pozitivne vrednosti među učenicima.

 

One thought on “Dečja nedelja u OŠ „Vuk Karadžić“ Pukovac: Poruke ljubavi, tolerancije i podrške”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *