Obeležen Sv. dan zdrave hrane u doljevačkoj školi, nagradjeni najbolji radovi

Svoje predstavljanje imala je i nova knjiga Vlaste Cenića

Sv. dan zdrave hrane obeležen  je danas i u matičnoj ustanovi OŠ „Vuk Karadžić“ u Doljevcu, nizom edukativnih aktivnosti uz učešće učenika svih razreda, a uz podršku učitelja, nastavnika i roditelja. Velikim trudom i zalaganjem, na kreativnim radionicama nastale su mnogobrojne, raznovrsne, nesvakidašnje i originalne kreacije, napravljene od voća i povrća, a sve što su vredne ruke ovdašnjih djaka uradile bilo je izloženo u holu škole.

Pobednici nižih razreda

Kako za Radio Koprijan kaže koordinatorka Učeničkog parlamenta, nastavnica biologije Marija Cvetković, deca su i ovog puta iskazala veliki entuzijazam i želju da učestvuju u ovim aktivnostima, a pobednici su nagradjeni diplomama.

Najbolji radovi birani su u dve kategorije, za niže i više razrede. Medju učenicima od 1.do 4. razreda nagradjeni su Kalina Petković, učenica 2/1 razreda, za osvojeno prvo mesto, Erman Huseinović učenik 4/1 razreda, za osvojeno drugo i Mima Milenković iz 2/1 razreda za osvojeno treće mesto.

Pobednici viših razreda
Pobednici viših razreda

Kod djaka od 5. do 8. razreda prva tri mesta osvojili su Jovana Grozdanović iz 5/2 razreda, Luka Milenković iz 5/3 i Veljko Djordjević iz 7/3 razreda.

Učenici prvog razreda dali su svoj doprinos i crtanjem radova na temu hrane, a posebnu nagradu žirija i posetilaca, za najveći broj radova, osvojila je učenica Lana Rajković iz odeljenja 5/2.

Odabrani radovi učenika prvog razreda
Odabrani radovi učenika prvog razreda

Prilika da deca nauče nešto novo, da kroz kreativne radionice kvalitetno upotpune svoje vreme, da od najranije dobi razvijaju zdrave navike i uče se zdravim stilovima života, cilj su ovakvih i sličnih aktivnosti koje se u kontinuitetu održavaju tokom cele školske godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *