Pesma i igra za mališane: Srdačan prijem prvaka u Pukovcu

Svečani prijem prvaka u izdvojenom odeljenju Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Pukovcu bio je događaj koji će mališani dugo pamtiti. Uz osmehe, pesmu i igru, učenici četvrtog razreda pripremili su srdačnu dobrodošlicu svojim mlađim drugarima, želeći im srećan početak školske avanture.

Priredbu je sa puno ljubavi i truda pripremila učiteljica Ljiljana Stamenković, koja je zajedno sa svojim učenicima pokazala koliko je važno negovati duh zajedništva i podrške u školskom okruženju. Učenici četvrtog razreda, kao stariji i iskusniji, preuzeli su ulogu domaćina i sa puno radosti izveli pesme i igre koje su probudile smeh i radost kod svih prisutnih.

Prvaci su, uz ovacije i aplauze, prvi put kročili u školsku zgradu, a svaka pesma je bilo podsećanje na to koliko je škola više od učenja – to je mesto gde se rađaju prijateljstva, gde se podržavamo i zajedno rastemo.

Ovaj svečani trenutak bio je više od običnog prijema; bio je to simbol zajedništva i podrške, gde su se svi, od učitelja do starijih učenika, trudili da prvacima uliju sigurnost i pokažu im da su sada deo velike školske porodice. Svi su zajedno napravili prvi korak ka novim znanjima, ali i ka međusobnom razumevanju i saradnji, što je temelj svakog uspešnog obrazovanja.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *